15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Senzacionalan transfer: Iz Mladosti iz Lučana ide u Mančester Siti

Fudbaler Mladosti iz Lučana Đorđe Gordić trebalo bi na kraju sezone da postane novi fudbaler Mančester Sitija.

„Telegraf“ je objavio da bi tim iz Lučana na ime ovog transfera trebalo da zaradi 2,2 miliona evra, dok će sam fudbaler sasvim sigurno ostati na pozajmici u Mladosti i naredne sezone. S tim što će „građani“ Lučanima plaćati 10.000 evra za svaku utakmicu koju odigra.

Gordić je ove sezone postao veoma tražena roba, pominjalo se da bi mogao u Crvenu zvezdu ili Partizan, dok je i Klub Briž, prema bio zainteresovan da ga kupi ovog ljeta. Međutim, sve je „palo u vodu“ kada se pojavio Siti i njihov menadžer Pep Gvardiola.

A da je transfer gotov, između redova potvrdio je i trener Radničkog iz Kragujevca Nenad Lalatović. Pomenuti stručnjak je u utorak uzeo bod sa svojim timom u Lučanima, a na koferenciji je rekao:

„On je jedan izvanredan igrač. Čuo sam da je potpisao ugovor sa nekim klubom i želim mu puno sreće. Takav igrač i zaslužuje da ima jednu veliku karijeru“, jasan je bio Lalatović.

Gordić igra na poziciji veziste, a ove sezone su se pred vječitih pominjali i timovi iz Španije i Italije među kojima je i Atalanta.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se