1.4 C
Zvornik
23. април 2024.

Realizacija projekta „Bolnica“ u Zvorniku teče planiranom dinamikom

Ministar zdravlja i socijalne zaštite u Vladi Republike Srpske Alen Šeranić posjetio je juče zvorničku Bolnicu i održao redovan mjesečni sastanak sa gradonačelnikom Zvornika Zoranom Stevanovićem, Ivanom Popovićem direktorom Bolnice i saradnicima.

„Novi objekat je od izuzetnog značaja i svi građani regije imaće bolji zdravstveni sistem,“ istakao je ministar Šeranić.

Gradonačelnik Stevanović zahvalio se vladama Srbije i Republike Srpske, ali i svima onima koji su dali svoj doprinos da se ovakav projekat u Zvorniku realizuje.

„O značaju projekta za cijeli region ne treba posebno govoriti. Krajnje je vrijeme bilo da naši sugrađani, ali i ljudi iz regije Birač dobiju jedan ovakav objekat sa opremom, koja će biti na visokom nivou. Izgradnja je ušla u željenu dinamiku i očekujemo da će biti završena na najbolji mogući način i u roku,“ izjavio je gradonačelnik Stevanović.

Prema riječima direktora Bolnice Popovića izgradnja novog bloka Bolnice i rekonstrukcija postojećih je najveći projekat u regiji, a po završetku istog ljekari će imati bolje uslove za rad, a građani za liječenje.

Ukupna vrijednost projekta je oko 29 miliona KM, a završetak radova očekuje se do kraja ove godine.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se