23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Prijem za džudiste „Srpskog sokola“

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović upriličio je danas prijem za džudiste „Srpskog sokola“ koji su se sa državnog prvenstva BiH vratili sa medaljama.

Gradonačelnik se zahvalio trenerima, predsjedniku kluba i takmičarima, istakavši da ovaj klub i njegovi članovi godinama ostvaruju sjajne rezultate.

„Gradska uprava će i dalje činiti sve što je moguće da se uslovi za njihove treninge popravljaju. Obaveza nam je svima da ove mlade ljude usmjeravamo u zdravom pravcu, da bavljenje sportom shvate kao još jednu obavezu u njihovom odrastanju i da sutra budu zdravi i dobri članovi ovog društva. U svim sportovima mora postojati veliko odricanje, od predsjednika kluba, trenera, ekonoma, djece, njihovih roditelja. Velika je to obaveza, uz treninge i odlasci na brojna takmičenja, sve se to mora ispoštovati, ali taj entuzijazam i ta energija koju ti ljudi imaju je za svako poštovanje i divljenje i zahvaljujem se svima. Svi su oni godinama u ovom sportu, želim im da naše mlade sugrađane podižu onako kako su njih njihovi treneri podizali, te su danas sjajni ljudi. Hvala našim mladim šampionima i svima koji doprinose njihovim uspjesima.“

1 1

Predsjednik kluba Dragan Božović zahvalio se gradonačelniku i Gradskoj upravi na prijemu i pomoći koju pružaju džudistima Srpskog sokola.

„Ova godina nam je počela odlično, osvojili smo mnogo medalja. Istakao bih Nikolu Radivojevića koji je prvak BiH u konkurenciji kadeta čime se kvalifikovao na Svjetsko i Evropsko prvenstvo. Takođe, Nikolina Jasikovac je bila prvakinja BiH u konkurenciji starijih pionirki i ona se direktno kvalifikovala na Prvenstvo Balkana. Svi ostali koji su bili drugi izborili su plasman na Prvenstvo Balkana. Zahvalio bih se i trenerima, radimo skoro svakodnevno po 2-3 sata sa djecоm, a djeci zahvalnost što vredno rade, slušaju nas i prave divne rezultate.“

2 1

Nikola trenira od šeste godine i višestruki je prvak BiH i Republike Srpske. Rekao je da za svoje rezultate duguje zahvalnost trenerima,roditeljima, ali i Gradskoj upravi.

Nikolina kaže da je džudo sport koji je zavolela najviše, a trenira dvije godine. Treneri su dobri i sa njima je, dodaje, lijepo raditi.

Milica Tijanić džudo trenira šest godina, ove godine je osvojila treće mjesto na Državnom prventvu, ali će nastaviti još vrednije da radi sa željom da osvoji još bolje rezultate.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se