9.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Poziv na oprez prilikom proljećnog čišćenja, u regiji Birač tri požara

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda i tri požara ( jedan u Srebrenici i dva u Bratuncu).

Na magistralnom putu Zvornik-Vlasenica, u mjestu Nova Kasaba, opština Milići, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su dva lica zadobila povrede. Policijski službenici Policijske stanice Milići su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo jedno putničko motorno vozilo marke “Golf”. U saobraćajnoj nezgodi, u kojoj je učestvovalo navedeno vozilo slijetanjem sa kolovoza, vozač i suvozač su zadobili tjelesne povrede. Radi ukazivanja ljekarske pomoći, oba lica su prevezena u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja „Sveti Nikola“ u Milićima, a nakon čega su upućeni u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornika. Dežurni doktor je konstatovao lake tjelesne povrede kod vozača S.J. iz Milića, a kod suvozača J.S. iz Milića se nije izjasnio o stepenu povreda. Oba lica su zadržana na bolničkom liječenju. Policijski službenici PS Milići preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u skladu sa zakonom.

Policijskoj stanici Srebrenica je 06.04.2022. godine oko 16,10 časova prijavljen požar u naselju Vidikovac, opština Srebrenica. Po navednoj prijavi su postupili policijski službenici PS Srebrenica i vatrogasci Teritorijalne vatrogasne jedinice Srebrenica. Prilikom gašenja požara, lice I.S. iz Srebrenice je zadobilo tjelesne povrede u vidu opekotina podlaktice i lica, te je isto upućeno u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Srebrenica, gdje je nakon ukazane ljekarske pomoći pušteno na kućno liječenje. Policijski službenici PS Srebrenica će nakon utvrđivanja svih činjenica i okolnosti prijavljenog događaja preduzeti i sve druge zakonom predviđene mjere i radnje.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se