23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Od danas dozvoljene posjete pacijentima hospitalizovanim u JZU Bolnica Zvornik

Na osnovu Zaključka Komisije za intrahospitalne infekcije JZU Bolnice Zvornik, direktor JZU Bolnica Zvornik donosi Odluku kojom se odobravaju posjete pacijentima hospitalizovanim u JZU Bolnica Zvornik od dana 12.4.2022. godine.

Posjete hospitalizovanim pacijentima biće organizovane u vremenskom periodu od 14.00 – 16.00 časova, utorkom, četvrtkom i subotom.

Organizacija posjeta biće izvedena uz poštovanje preporučenih epidemioloških mjera i obavljaće se na sljedeći način: uz karticu “PROPUSNICA” na kojoj je označeno odjeljenje i broj sobe koja se posjećuje, a koju posjetilac dobija  pri ulasku od zaduženog radnika Tehničke službe, možete obaviti posjetu pacijentu.

Prilikom jednog termina posjete najviše dva posjetioca, koja idu kod jednog pacijenta, mogu boraviti u jednoj bolesničkoj sobi, što znači da je u jednom trenutku u jednoj bolesničkoj sobi moguća posjeta samo jednom pacijentu, kako se ne bi stvarala gužva u sobama.

Vrijeme predviđeno za posjetu jednog pacijenta je 10 minuta.

Molimo posjetioce da se pridržavaju navedenih pravila prilikom posjete pacijentu, da se pridržavaju preporučenih epidemioloških mjera, te da kartice „PROPUSNICA“ koje dobiju na ulasku vrate radnicima Tehničke službe, kako bi naredni posjetioci imali omogućen pristup posjeti.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se