7.4 C
Zvornik
16. април 2024.

Četiri lica lišena slobode zbog zaticanja u izvršenju KD „Teška krađa“, pronađeni predmeti vraćeni vlasniku, a kod jednog lica pronađena i droga

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su 17.04.2022. godine lišili slobode lica M.D., A.K., DŽ.G. i M.D., svi iz Sarajeva – zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Teška krađa“, a lice M.D. zbog sumnje da je počinilo i krivično djelo „Omogućavnje uživanja opojnih droga“.

Policijskoj stanici Bratunac je 17.04.2022. godine policijski službenik Državne granične službe BiH prijavio da je izvršena provala u kuću vlasništvo lica Z.M. iz mjesta Pobuđe, opština Bratunac, gdje je tom prilikom na licu mjesta zatekao tri nepoznata lica u putničkom motornom vozilu marke „Megan“ i iste stavio pod kontrolu. Policijski službenici PS Bratunac su postupili po navodima prijave, te izlaskom na lice mjesta zatekli lica M.D., A.K. i DŽ.G., i iste lišili slobode. Daljim operativnim radom na terenu, policijski službenici PS Bratunac su pronašli i lišili slobode lice M.D. iz Sarajeva u putničkom motornom vozilu marke „Audi“, prilikom čijeg pregleda je pronađen bijeli prah koji svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Speed“.

O svemu navedenom je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio vršenje uviđaja, pretrese vozila u kojima su gore navedena lica zatečena, i pretres kuće koju lice M.D. koristi u mjestu Pobuđe, opština Bratunac. Izvršenim pretresima su pronađeni otuđeni predmeti i uz usmenu saglasnost postupajućeg tužioca su isti vraćeni vlasniku.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se