13.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Zvezdi protiv Rendžersa potrebno „čudo“

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 18.45 dočekuju Rendžers na stadionu „Rajko Mitić“ u revanš meču meču osmine finala Lige Evrope.

U prvom meču u Glazgovu bilo je 3:0 za Rendžers i Zvezdi je potrebno „čudo“ za plasman dalje.

„Nada poslednja umire, igramo u Beogradu, pred našim navijačima, jedan rani gol promenio bi sve i videćemo kako će se Rendžers ponašati pod pritiskom. Ovaj stadion šalje igrače da budu duplo jači, taj adrenalin sa tribina je poseban, biće isti huk kao u Glazgovu, Marakana neće uplašiti Rendžers, ali će Rendžers imati dva puta jačeg protivnika“, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković na konferenciji za medije.

Nećemo grlom u jagode, ja to kažem kalkulisani rizik, u dobroj smo fazi kao tim, dodao je Zvezdin trener.

„Napravićemo jak pritisak, da pogreše, kao što smo mi u Glazgovu. Daćemo sve od sebe da se to desi, nadam se da će i sreća biti uz nas, ali moramo da je zaslužimo“, poručio je Stanković.

Zvezdin golgeter Milan Pavkov, koji će kako je Stanković otkrio biti starter, rekao je da pritisak uvijek postoji, ali ako se prihvati na pravi način može da ti pomogne i da budeš još bolji.

„Ako se ostvari rezultat, svi smo junaci, nebitno ko će biti strelac“, rekao je Zvezdin junak protiv Liverpula i još nekoliko bitnih mečeva posljednjih godina.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se