13.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Poginuo slovenački konzul u Banjaluci

Pješak koji je poginuo sinoć u Banjaluci kod Rebrovačkog mosta je Marijan Ristić, državljanin Slovenije.

Kako „Nezavisne novine“ saznaju u pitanju je slovenački konzul u Banjaluci.

Kako je saopšteno iz banjalučkog Okružnog tužilaštva u nesreći je učestvovao golf kojim je upravljao Sergej Miljković (23) iz Banjaluke i pješak Marijan Ristić (62), državljanin Slovenije.

„Tom prilikom  smrtno je nastradao pješak Marijan Ristić“, navode iz Tužilaštva.

Dodaju da se nesreća desila u Ulici Bulevar Petra Bojovića, juče u  18.40 časova. Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Branko Bjelajac, zajedno sa policijskim službenicima  Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Podsjećamo, na istočnom tranzitu u banjalučkom naselju Borik, prije Rebrovačkog mosta sinoć je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. U nesreći je učestvovao vozač golfa, a zbog nesreće je stvorena gužva i saobraćaj se odvijao jednom trakom.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se