12.4 C
Zvornik
16. април 2024.

Novi repertoar bioskopa Doma omladine: Sinhronizovan „Sonikov film 2“ i Marvelov „Morbius“

Svakog četvrtka u bioskopu Doma omladine Zvornik sve ljubitelje sedme umjetnosti očekuje novi repertoar.

Omiljeni plavi jež na svijetu se vraća u avanturi sledećeg nivoa u Sonikovom filmu 2 koji je na repertoaru od 18 časova.

Sinopis:

Nakon što se nastanio u Grin Hilsu, Sonik je željan da dokaže da ima ono što je potrebno da bude pravi heroj. On je na testu kada se dr Robotnik vraća, ovog puta sa novim partnerom, Naklsom, u potrazi za smaragdom koji ima moć da uništi civilizacije. Sonik se udružuje sa svojim pomoćnikom Tejlsom, i zajedno kreću na putovanje planetom kako bi pronašli smaragd prije nego što padne u pogrešne ruke.

Nakon Sonikovog filma 2, sa početkom od 20 časova na repertoaru je film od jednom od Marvelovih najintrigantnijih, ali u isto vrijeme i najkompleksnijh likova konačno oživljava na velikom platnu uz Džareda Leta, dobitnika prestižne nagrade Oskar, koji će se preobratiti u zagonetnog antijunaka Majkla Morbiusa u filmu Morbius.

Sinopis:

Usled rijetke krvne bolesti, a odlučan da spasi druge koji boluju od sličnog problema, doktor Morbius pokušava veoma opasan eksperiment. Premda se isprva sve čini strahovito uspješnim, on sam se pretvara u sve mračniju figuru. Hoće li dobro nadvladati zlo ili će Morbius na kraju ipak da podlegne novim misterioznim porivima?

Oba filma su na repertoaru od četvrtka 31. marta do srijede 6. aprila. Cijena ulaznice je 5 KM.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se