18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Mediji: Ministar Mitrović izgubio 20.000 evra u Banjaluci

Vojin Mitrović, ministar komunikacija i transporta BiH, izgubio je u četvrtak u Banjaluci torbicu sa ličnim dokumentima, platnim karticama i 20.000 evra, piše portal Insajder.in.

Mitrović je kratko za „Nezavisne novine“ rekao da je na sastanku i da je „nebitno sve“. 

Insajder piše da im je potvrdio da je torbicu sa novcem i ličnim dokumentima zaboravio u jednom banjalučkom ugostiteljskom objektu.

„Trebao sam da idem za Beograd da dam kaparu za stan i iz tog razloga sam kod sebe imao 20.000 evra, inače nikada uza se ne nosim previše keša, a kamoli toliko. Imao sam i veliku torbu i dao sam je vozaču, a mala torbica u kojoj je bio taj novac, moji i suprugini dokumenti, diplomatski pasoš i sve platne kartice ostala je na stolu“, naveo je Mitrović za portal Insajder.in.

Kako je dodao, obično plaća karticom, ali je ovaj put izvadio keš iz džepa i platio, a torbica je ostala. 

„Tek kasnije kada smo već bili u automobilu primijetio sam da nema torbice i odmah smo se vratili, ali torbice nije bilo. Prijavio sam sve policiji, oni su valjda pregledali nadzorne kamere, ali nisam dobio informacije da li su na kamerama vidjeli šta se desilo sa torbicom. Šta da radim, desilo se to što se desilo, nadam se da će policija da pronađe lopova, ali da sam optimista – nisam“, rekao je Mitrović.

Iz policije su potvrdili da imaju zaprimljenu prijavu po kojoj se postupa.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se