18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Haos u Brčkom: Tukli se bivši ministar i nekadašnji šef policije

U restoranu u Brčkom sinoć je došlo do tuče u kojoj su učestvovali nekadašnji ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđe Popović, te nekadašnji šef policije Brčko distriktra Goran Lujić, saznaje UNA.

Tuča je izbila juče oko 18.20 časova, a navodno ima i povrijeđenih. Intervenisala je i policija, koja je okružila lokal da bi obavila uviđaj.

Dževida Hukičević, portparol policije Brčko distrikta, potvrdila je za UNU da su zaprimili prijavu i da se na predmetu radi.

„G.L. je prijavio policiji da ga je u ugostiteljskom objektu fizički napao Đ.P., nakon čega se udaljio s lica mjesta. Nakon prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta i preduzeli sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti“, rekla je Hukičević.

Ona nije mogla da kaže da li je bilo ko uhapšen.

„O svemu je obaviješteno Tužilaštvo Brčko distrikta pod čijim nadzorom se vrši uviđaj“, dodala je Hukičević.

Popović je aktuelni poslanik Narodne partije Srpske u Skupštini Brčko distriktra. Ranije radio u MUP-u Republike Srpske, a bio je komandir više policijskih stanica, kao i direktor RiTE Ugljevike. S druge strane Lujić se dovodio u vezu s nekoliko afera u brčanskoj policiji i pravosnažno je osuđen na 10 mjeseci zatvora zbog protivzakonitog posredovanja i falsifikovanja isprave.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se