8.1 C
Zvornik
25. април 2024.

Gradonačelnik na prijemu čestitao uspjeh članovima Tekvondo kluba Zvornik

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović primio je juče članove zvorničkog Tekvondo kluba Zoranu Sandić, Mariju Jokić, Dragana Marića i trenera Mladena Ristića koji su na Prvenstvu BiH u ovom sportu osvojili tri zlatne medalje.

Zorana Sandić osvojila je zlato u seniorskoj konkurenciji, Marija Jokić u juniorskoj, a Dragan Marić u kategoriji kadeta.

Stevanović je rekao da je Tekvondo klub „Zvornik“ ozbiljan sportski kolektiv u kojem stasavaju sjajni sugrađani i podsjetio da je Sandićeva proglašena sportistkinjom grada Zvornika u 2021. godini.

„Gradska uprava će uvijek sa pozicije namijenjene finansiranju sporta dati maksimalnu podršku i ovom klubu koji njeguje fer-plej i odgaja pozitivno naše najmlađe sugrađane, jer to su dobra djeca, đaci, sportisti i sutra dobri ljudi“, rekao je gradonačelnik.

Ristić je zahvalio za prijem i podršku koju im pružaju gradonačelnik i Gradska uprava.

„Imamo čvrsto obećanje da ćemo maksimalno biti podržani u našim predstojećim aktivnostima“, rekao je Ristić i obećao da će sportisti i dalje svojim radom i rezultatima najbolje predstavljati grad Zvornik, ma gdje se takmičili.

Sandićeva je rekla da je na Prvenstvu BiH konkurencija bila veoma jaka, te joj je finalna borba bila najteža jer je bila i kvalifikaciona za odlazak na Mediteranske igre koje se ove godine održavaju u Alžiru.

Jokićeva je trostruki prvak Republike Srpske i BiH. Na nedavnom Prvenstvu BiH pobijedila je u tri borbe i plasirala se na Svjetsko juniorsko prvenstvo u Bugarskoj kao i za Evropsko juniorsko prvenstvo u olimpijskim kategorijama.

Trinaestogodišnji Dragan Marić trenira već osam godina. Imao je četiri borbe koje su bile teške jer su protivnici, kako kaže, dobri borci, ali ih je uspio pobijediti.

Sportisti su rekli da im prijem kod gradonačelnika znači mnogo jer je to dokaz da se njihov rad vidi i vrednuje, dok im finansijska podrška grada znači puno zbog odlaska na takmičenja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se