8.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Gradonačelnik i Čubrilović razgovarali o političkim dešavanjima i predstojećim izborima

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović sastao se juče sa predsjednikom DEMOS-a Nedeljkom Čubrilovićem istakavši da su razgovarali o političkoj atmosferi u Republici Srpskoj, Zvorniku i čitavom okruženju, kao i da su se osvrnuli na skorašnje izbore u Srpskoj i BiH.

„Razgovarali smo i o sjajnoj saradnji i vrlo korektnom odnosu DEMOS-a i SNSD-a u samom gradu Zvorniku. Mi već godinama imamo jednu stabilnu koaliciju koja je pojačana sa Socijalističkom partijom i to funkcioniše, pa skoro besprekorno. Zahvalni smo Čubriloviću što je upriličio ovakvu posjetu, njegova iskustva i njegovi pogledi su nam uvijek važni da po potrebi i mi svoje stavove usmjeravamo i da se zajedno sa DEMOS-om i ostalim koalicionim partnerima borimo da u oktobru ova politička opcija bude pobjednik.“

Čubrilović je poručio da mu je uvijek zadovoljstvo da se sretne sa gradonačelnikom Stevanovićem, da čuje kako grad funkcioniše i o njegovim perspektivama.

„S obzirom na ukupne okolnosti i na dešavanja koja se reflektuju na sve odnose pa i na unutargradske, čuli smo od gradonačelnika da je ovdje to sasvim zadovoljavajuće, a ja bih rekao da je to sasvim dobro u odnosu na ukupno okruženje, stanje i ono šta se dešava počev od pandemije pa na dešavanja u malo širem okruženju i političke odnose unutar BiH. Razgovarali smo o političkim prilikama, prije svega o saradnji i ovdje na lokalu ali i ukupno s obzirom da je Stevanović uticajan član SNSD-a, ali i kao privrednik i kao gradonačelnik i kao funkcioner učestvuje u mnogim odlukama koje su važne ne samo za grad Zvornik nego i za Republiku Srpsku pa i BiH. Zato ovakvi razgovori mogu samo da dovedu do još boljeg razumijevanja svih aktera na našim prostorima“ – rekao je Čubrilović koji je i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske.

Sastanku prisustvovali su i zamjenik predsjednika DEMOS-a Spomenka Stevanović i zamjenik gradonačelnika Zvornika Bojan Ivanović.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se