13.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Dodik čestitao novoizabranoj predsjednici Mađarske Katalin Novak

Dodik je naglasio da Republika Srpska, kao i ostali nivoi vlasti u BiH izuzetno cijene podršku i pomoć, koju partija Fides, na čelu sa premijerom Viktorom Orbanom, ukazuje svojim susjedima, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

– Poštovana predsjednice Republike, ispunjeni smo nadom da podrška Mađarske BiH i njenim entitetima, na putu reformi i ekonomskog oporavka, kao i ubrzanog pristupanja Evropskoj uniji, neće izostati ni u budućnosti – naglasio je Dodik u čestitki Novakovoj.

On je dodao da mu je velika čast i zadovoljstvo da može čestitati na njenoj pobjedi na izborima na mjesto predsjednika Republike Mađarske, dodavši da je izuzetan i nemjerljiv uspjeh koji je postigla.

– Uz iskrene čestitke na uspjehu, izražavam nadu i iskrenu želju da budući period donese nove uspjehe i pobjede za Vas, na ličnom i profesionalnom planu, kao i za Vašu stranku, na svim pozicijama i svim nivoima. Vaša ekselencijo, predsjednice Republike, koristim priliku da Vam još jednom prenesem izraze mog izuzetnog poštovanja – naveo je srpski član Predsjedništva u čestitki.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se