24.3 C
Zvornik
16. април 2024.

U pretresima u Zvorniku dva lica lišena slobode

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su od 18.02.2022. godine od 14,40 do 17,10 časova na osnovu naredbe tužioca Okružnog javnog tužilaštva Doboj, dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina i sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Zvorniku izvršili pretrese na dvije lokacije na području PU Zvornik i tom prilikom lišili slobode lica B.V. iz Zvornika i M.H. iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo „Teška krađa“ na štetu lica P.A. iz Modriče.

Na osnovu naredbe tužioca OJT Bijeljina i sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Zvorniku, policijski službenici PU Zvornik su zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Modriča izvršili pretres na lokacijama na području PUZvornik koje koriste lica inicijala B.V. i M.H. iz Zvornika, i tom prilikom su pronađeni predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Sva sačinjena dokumentacija i izuzeti predmeti, zajedno sa licima B.V. i M.H., su predati na dalje postupanje policijskim službenicima PS Modriča.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se