4.4 C
Zvornik
16. април 2024.

U istom danu prijavljena i rasvijetljena Teška krađa u Milićima

Policijski službenici Policijske stanice Milići su dana 16.02.2022. godine izvršili kriminalističku obradu lica P.M. i S.M., oba iz Milića zbog sumnje da su počinili krivično djelo „Teška krađa“.

Policijskoj stanici Milići je lice S.S. iz Milića dana 16.02.2022. godine prijavilo nepoznato lice ili više njih da su iz zaključane podrumske prostorije u sklopu porodične kuće otuđili motornu testeru vrijednosti oko 700 KM. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Milići, koji su izvršili uviđaj na licu mjesta, kao i sve druge zakonom predviđene mjere i radnje.

Operativnim radom na terenu, policijski službenici PS Milići su istog dana došli do saznanja da se lica inicijala P.M. i S.M., oba iz Milića mogu dovesti u vezu sa gore navedenim krivičnim djelom, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a nakon toga da nadležnom tužilaštvu dostave Ivještaj o počinjenom krivičnom djelu „Teška krađa“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se