15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Sutra oblačno sa padavinama

Republiku Srpsku i Federaciju BiH sutra uz zahlađenje očekuje oblačno vrijeme sa kišom i snijegom, koji će prestati da padaju u drugom dijelu dana.

Kiša će padati u nižim predjelima, u višim i na planinama provijavaće slab snijeg, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Prestanak padavina, uz postepeno razvedravanje, očekuje se poslije podne na sjeveru i zapadu, a do večeri i na istoku.

Jutarnja temperatura vazduha od jedan do pet, na jugu do devet, a maksimalna dnevna od tri do 10, na jugu do 15 stepeni Celzijusa.

Na sjeveru će duvati umjeren sjeverni vjetar, u skretanju na zapadne i južne smjerove, a u južnim predjelima uglavnom južni.

Oblačno vrijeme sa padavinama očekuje se i narednih dana. Kiše će biti u nižim, a snijega u višim krajevima, uz porast snježnog pokrivača.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas preovladava umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus jedan, Gacko, Kalinovik, Mrakovica 11, Livno 12, Bileća i Višegrad 13, Rudo, Sokolac, Srbac i Bihać 14, Banjaluka, Doboj, Novi Grad i Prijedor 15, Bijeljina, Mrkonjić Grad, Srebrenica, Bugojno, Gradačac, Grude, Sanski Most i Sarajevo 16, Zvornik, Trebinje i Neum 17, Ribnik, Mostar i Tuzla 18 i Zenica 20 stepeni Celzijusa.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se