15.4 C
Zvornik
07. јуна 2023.

Srbija odlikovala Džonija Depa: Hvala vam, nikada neću iznevjeriti ovo povjerenje

Holivudski glumac Džoni Dep nagrađen je Zlatnom medaljom za zasluge na svečanoj ceremoniji dodjele odlikovanja povodom obilležavanja Dana državnosti Srbije.

„Hvala vam, obećavam da nikada neću iznevjeriti ovo povjerenje“, rekao je poznati glumac nakon što mu je u Palati Srbija orden uručio predsjednik Aleksandar Vučić.

Zvijezda Pirata sa Kariba rekao je da je jako davno bio blagosloven kada se sreo sa „veoma neobičnim čovjekom“ za koga je odmah znao da je poseban i da ne pripada Holivudu.

„To je Emir Kusturica. On je postao moj brat. Njegova porodica je postala moja. Gledao sam kako mu djeca odrastaju. Ostvarili smo jednu posebnu vezu. I to mnogo govori o čovjeku kakav je Kusturica. Kada vas voli, on vas stvarno voli. Kada vas ne voli, on vas zaista ne voli“, rekao je glumac.

Dep je istakao da mu se to posebno dopada kod Kusturice – uvek kaže ono što misli. 

Dodao je i da je uvijek želeo da ovde napravi film.

„Radio sam sa spektakularnom ekipom. Nikada nisu bili umorni. Bili su savršeni. Vjerujem da ovdje postoji još mnogo talenta koji ćemo pronaći, nadam se da ću biti dio toga“, rekao je Dep dok se zahvaljivao predsjedniku Vučiću.

Objašnjavajući da je medalja za njega velika čast, poznati glumac je rekao da će joj ostati dosledan i učiniti sve što je u njegovoj moći da ona postane otelotvorenje njegove obaveze u Srbiji.

„Veliku strast gajim prema, manje-više, svemu u Srbiji. Ćevapčićima naravno. U Srbiji sam mnogo toga dobio, pa i novi život koji mi je Emir dao. Sada sam na ivici novog života i volio bih da on počne baš ovdje u Srbiji“, istakao je Dep.

„Nisam neki govornik. Iz dna duše i mog bića zaista vam hvala. Primam ovu veliku čast koja mi je ukazana, nikada neću iznevjeriti ovo poverenje“, zaključio je glumac.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
967PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se