9.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Škola nagradila učenike, najbolje sportiste

Direktor Srednjoškolskog centra „Petar Kočić“ u Zvorniku Biljana Pisić nagradila je danas uspješne sportiste ove škole, koji su ostvarili zapažene sportske rezultate u prošloj godini, u znak zahvalnosti što su ovu ustanovu i svoj grad promovisali na najbolji način.

Pisićeva je na prijemu uručila knjige i prigodne poklone Zorani Sandić, koja je proglašena sportistom godine grada Zvonika za 2021. godinu, kao i Nikolini Popović, koja je trenira džudo i među 10 je najboljih sportista grada, te Filipu Cvjetinoviću, prvotimcu Košarkaškog kluba „Drina Princip, koji je među 10 najtalentovanijih sportista Zvornika.

Srn2022 2 14 172633 2

Pisićeva je izrazila žaljenje što prijemu zbog sportskih obaveza nije mogla prisustvovati Sara Ćirković, koja je vicešampion Evrope u boksu, a pokloni će joj biti uručeni naknadno.

Ona je naglasila da su ovi učenici postigli izvanredne rezultate i da je cilj prijema za ove učenika da im se ukaže da će uvijek imati podršku Škole, kao i profesora i učenika u njihovom daljem sportskom radu i učenju.

Istakavši da su ovi učenici najbolji ambasadori te škole i Zvornika, Pisićeva je ocijenila da, ako pokrenu još jedno, dvoje ili troje svojih drugova da se bave sportom, onda je to najbolji pokazatelj zašto im je važna podrška i škole, osim lične satisfakcije i uspjeha.

Sandićeva, učenica ekonomske škole koja trenira tekvondo, zahvalila je na prijemu i istakla da će joj i ova podrška, osim podrške grada Zvornika, značajno pomoći u daljem učenju i treninzima.

„Imamo dosta treninga i međunarodnih takmičenja i nije lako sve to postići. Profesor imaju razumijevanja, drugari nam pomažu da nadoknadimo gradivo kada moramo da izostanemo sa nastave“, rekla je Sandićeva i u ime nagrađenih učenika.

Ona je dodala da ove godine očekuje državno takmičenje i da je, ukoliko napravi dobar plasman, očekuje evropsko prvenstvo u tekvondou u Mančesteru.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se