5.9 C
Zvornik
25. април 2024.

Sara Ćirković ponovo zlatna

Sara Ćirković je osvojila zlatnu medalju na velikom međunarodnom turniru u Brašovu (Rumunija).

            U svom prvom meču na ovom turniru pobijedila je domaću takmičarku, Rumunku Badescu Mihaelu, u polufinalom meču Francuskinju Mezrag Mellinu i u finalu Sara je bila bolja od Španjkinje Iratxe Vals Del.

            Na ovom prestižnom turniru učešče su uzele 22 zemlje sa četiri kontinenta, a ovaj turnir je jedan u nizu prpremnih turnira za Evropsko prvenstvo.

            Nakon ovog turnira naš tim putuje direktno u Budvu gdje će od prvog marta provesti 7 dana u trening kampu sa bokserima drugih zemalja nakon toga od osmog marta učestvovaće na jednom od najjačih turnira u Evropi “Jadranski Biser”

“Jako nam je značajno da Sara pokazuje odličnu formu, fokusiranost na cilj koji je pred nama, i da u pripremnim turnirima koje smo odabrali boksuje na vrhunskom nivou. Turnir koji je održan u Brašovu je zaista jak i na njega su došle velike bokserske sile a prije tog turnira smo takođe u Srbiji boksovali “Kup nacija” turnir koji se svrstava u najjače turnire za žene u Evropi. Značajno je to što je Sara od početka godine do sada pobijedila 5 međunarodnih mečeva, reprezentativke Grčke, Rusije, Rumunije, Francuske i Španije, a sve ove zemlje su bokserske sile. Pred nama je “Jadranski biser” turnir na kom dolazi reprezentacija Kube, Indije, Uzbekistana, Kazahstana, Rusije, tako da nema potrebe da govorim o kakvom je turniru riječ. To će biti ujedno i poslednji test pred Evropsko Prvenstvo koje se održava od 10.aprila u Sofiji (Bugarska)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se