9.3 C
Zvornik
18. април 2024.

Na repertoaru biskopa Doma omladine romantična komedija sa Dženifer Lopez i stari hitovi „Toma“ i „Zlatni dečko“

Svakog četvrtak u bioskop Doma omladine Zvornik stiže novi repertoar obogaćen najnovijim domaćim i svjetskim fimskim ostvarenjima.

Od ovog četvrtka na repertoaru se nalazi nova romantična komedija „Ti si taj“ sa Dženifer Lopez i Oven Vilsonom u glavnim ulogama.

O filmu:

Prepun originalnih pjesama Dženifer Lopez i globalne latino muzičke zvezde Malume, TI SI TAJ predstavlja Lopezovu u ulozi muzičke superzvijezde Ket Valdez i Ovena Vilsona kao Čarlija Gilberta, nastavnika matematike – dvoje potpunih stranaca koji pristaju da se vjenčaju, a tek potom se zbližavaju. Nesvakidašnja romansa o dvoje različitih ljudi koji traže nešto stvarno u svijetu gdje se vrijednost zasniva na lajkovima i pratiocima, TI SI TAJ je moderna ljubavna priča o slavnim ličnostima, braku i društvenim mrežama.

Pored filma „Ti si taj“ od večeras u terminu od 18 i 30 zvornička publika može ponovo da pogleda već sada kultno ostvarenje Dragana Bjelogrlića film „Toma„. Film će na repertoaru biti do subote 12. februara.

Najnovije domaće ostvarenje film „Zlatni dečko“ na repertoaru je 13. i 14. februara u terminu od 18.30.

Film „Božiji čovjek“ možete pogledati u terminu od 18:30 15. i 16. februara.

Sav prihod od ulaznica za ovaj film bioskop Doma omladine i distributer filmova MCF BiH doniraju kao pomoć manastiru Bijele vode kod Ljubovije koji je pretrpio znatna oštećenja u požaru.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se