12 C
Zvornik
19. април 2024.

Dok je vozio ženu da se porodi, jurila ga policija

Bojan Ristić iz Jakova u Srbiji doživio je nekoliko nevjerovatnih stvari u samo nekoliko sati jedne zimske noći. Njegovoj supruzi Aleksandri je počeo porođaj, a on je vozio u bolnicu. I sam priznaje da je nesmotreno vozio više od 120 km na sat, kada ga je zaustavila policija.

Stigli su ga na semaforu, ali kada su vidjeli da mu se žena porađa – upalili su rotaciju i ispratili ih sve do porodilišta.

Sačekali su da se Aleksandra porodi, a onda Bojanu uručili kaznu. Bojan je za Prvu TV rekao da su policajci „bili predobri“.

„Desilo se tako brzo, nisam imao puno vremena ni da razmišljam, samo da stignemo na vrijeme. Živimo u Jakovu, pozvali smo doktora i krenuli ka porodilištu. Na autoputu jesam vozio brzo, nenormalno, priznajem. Uf, bolje da ne kažem koliko sam išao. Tu gdje su me registrovali je brzina bila 121“, rekao je Bojan i priznao da je dodavao gas svaki put kada bi žena jauknula da će se poroditi.

„Ona se drži za stomak i kako kaže – boli, i ja nagazim još više. Tako je bilo, zaista. Iskreno, da se ponovi ovakva situacija isto bih postupio. I za svoju ženu i za komšinicu“, rekao je Bojan.

Naveo je i kako se sve desilo:

„Momci iz policije, stvarno su bili predobri, ja moram da ih pozdravim. Koliko sam ukapirao, ja sam gledao samo pravo, oni su negde oko Arene mene registrovali. Preko Gazele su mi bili na repu, ja sam se isključio i stao na semaforu. Uvijek bih stao na semaforu, uvijek i svakom. Tu je on otvorio prozor i pitao – šta radiš! Kad je vidio moju ženu, momentalno je upalio rotaciju, dolazimo ispred Fronta, parkiram, ne povlačim ručnu u tom ludilo, auto kreće nazad, trčim da povučem ručnu. Aleksandru uvodimo u porodilište. I momci su sačekali, bili su tu, kada se sve završilo kaže mi jedan od njih – ja moram da dobijem tvoju ličnu kartu, vozačku i saobraćajnu dozvolu. Mora da se piše kazna, kaže mi da će svjedočiti sve što treba, da je sve vidio. Javio se čovek da mi čestita, postupili su maksimalno korektno“, rekao je Bojan.

Na sreću, sve se dobro završilo – kazna je bila sporedna stvar za ovu porodicu kada su saznali da su dobili kćerkicu Kseniju u dva sata iza ponoći.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se