2 C
Zvornik
19. април 2024.

Detalji sinoćnje saobraćajke u Kozluku: Troje povrijeđenih, vozilom upravljao pod uticajem alkohola…

Na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina u mjestu Kozluk, Grad Zvornik juče se oko 16,10 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su tri lica povrijeđena.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj saobraćajne nezgode.

U saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dva putnička motorna vozila. Putničkim vozilom marke „Golf A3″ je upravljalo lice inicijala S.S. iz Zvornika, gdje je kod istog izvršenim provjerama policijskih službenika utvrđeno da je isti upravljao vozilom pod uticajem alkohola u količini od 0,71 g/kg. Putničkim vozilom marke“Passat“ je upravljalo lice inicijala Đ.V. iz Vlasenice, sa kojim su se u vozilu nalazili i putnici N.K. i S.J., oba iz Vlasenice, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Putnici u vozilu marke „Passat“ su zadobili lake tjelesne povrede koje su konstatovane u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja u Zvorniku.

Lice S.S. i Đ.V. su se naknadno javila u JZU Dom zdravlja uZvorniku, gdje su tom prilikom licu Đ.V. konstatovane lake tjelesne povrede.

Policijski službenici PS za BS Zvornik su za vrijeme vršenja uviđaja od 16,05 do17,15 časova obustavili saobraćaj za teretna motorna vozila, dok su se putnička motorna vozila nazmjeničnim propuštanjem kretala alternativnim putnim pravcima.

Povezana vijest: Sudar dva vozila na putu Bijeljina – Zvornik, ima povrijeđenih

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se