2 C
Zvornik
19. април 2024.

Vozio u rikverc i teško povrijedio pješaka, pa ga odvezao u bolnicu

U ulici Vuka Stefanovića Karadžića u Milićima, 27.01.2022. godine oko 11,20 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice teže povrijeđeno.

Policijskoj stanici Milići je lice inicijala M.M. iz Prnjavora prijavilo da je teretnim motornim vozilom marke „Peugeot“, vožnjom unazad udarilo pješaka Z.S. iz Milića, nakon čega je istog prevezao u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja „Sveti Nikola“ u Milićima.

Nakon izvršenog pregleda u navedenoj ustanovi, lice Z.S. je upućeno u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje liječenje, gdje su mu od strane dežurnog doktora konstatovane teške tjelesne povrede. Policijski službenici PS Milići su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica, koji je policijske službenike PS Milići ovlastio da izvrše uviđaj, kao i sve druge zakonom predviđene mjere i radnje, a nakon toga da tužilaštvu dostave izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se