15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

U Karakaju uhapšen Milićanin zbog droge

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, 1 saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom.

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik su 12.01.2022. godine oko 22,00 časova u mjestu Karakaj, Grad Zvornik lišili slobode lice D.M. iz Milića zbog krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Operativnim radom na terenu, policijski službenici PS Zvornik su 12.01.2022. godine oko 22,00 časova uočili lica D.M. i A.O. iz Milića, koji su se nalazili u putničkom motornom vozilu marke „Mercedes“, u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta u Karakaju.

Tom prilikom policijski službenici su izvršili pregled navedenog vozila i uočili pvc kesicu u kojoj se po navodima lica D.M. iz Milića nalazila opojna droga.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a nakon toga da nadležnom tužilaštvu dostave Ivještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se