15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Sutra oblačno sa padavinama

Republiku Srpsku i Federaciju BiH sutra očekuje hladno vrijeme, sa slabim snijegom na planinama na istoku i kišom na jugu.

Jutro će biti hladno uz slab, u višim predjelima umjeren mraz, mjestimično oko rijeka uz nisku oblačnost i maglu. Tokom dana hladno, povremeno uz sunčane periode, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab vjetar, promjenljivih smjerova.

Jutarnja temperatura vazduha od minus pet do nula, na jugu do četiri, u višim predjelima od minus osam, a maksimalna dnevna od minus jedan do četiri, na jugu do sedam, u višim predjelima od minus tri stepena Celzijusova.

Slično vrijeme zadržaće se i početkom naredne sedmice, prestanak padavina se očekuje u noći između utorka i srijede.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima pada snijeg, a na jugu kiša. Sunčanije je bilo na jugozapadu.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Mrakovica minus pet, Han Pijesak i Bjelašnica minus tri, Čemerno minus jedan, Mrkonjić Grad, Ribnik, Sokolac, Srebrenica, Sarajevo i Bihać nula, Srbac, Tuzla, Šipovo, Gradačac i Sanski Most jedan, Banjaluka, Gacko i Prijedor dva, Višegrad, Doboj, Zenica, Bugojno i Rudo tri, Livno četiri, Bileća i Široki Brijeg šest, Mostar sedam, Grude i Neum deset stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se