15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Sponzori stali uz Đokovića

Sve kroz šta je prošao Novak Đoković u posljednje dvije nedjelje i što je dovelo do deportacije iz Australije, ostaviće velikog traga na njega.

Izgubio je mogućnost da, makar za sada, obori rekord po broju osvojenih Gren slem titula, potencijalno bi mogao i prvo mjesto na ATP listi, a samim tim i dosta novca.

Ipak, oglasili su se određeni sponzori koji su godinama uz najboljeg tenisera svijeta i odlučili su da u cijeloj priči stanu uz njega.

„Rajfajzen“ banka se oglasila i nedvosmisleno dala podršku Novaku Đokoviću.

„Odluka ‘Rajfajzen’ banke o saradnji donesena je mnogo prije aktuelnog izvještavanja o Novaku Đokoviću i njegovom statusu vakcinacije protiv kovida-19 ili njegovog učešća na Australijan openu“, rekli su iz banke.

Takođe, i švajcarski proizvođač satova „Iblo“ (Hublot), nastaviće saradnju sa Đokovićem.

„Novak Đoković je svoja ličnost. Ne možemo komentarisati nijednu njegovu ličnu odluku. Iblo će nastaviti svoje partnerstvo sa svjetskim teniserom broj jedan“, poručili su iz ove kompanije.

Kako je saznao američki „Forbs“, za sada je samo „Lakost“ pod znakom pitanja i koji će tek obaviti razgovore sa Đokovićem.

Ostali sponzori, za sada, nisu se oglasili, kao što su: „Asics“, „Head“, „Lemmer“, „NetJets“, „Peugeot“ i „Ultimate software group“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se