4.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Saobraćajna nesreća u Čelopeku, povrijeđeno više lica

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, 1 narušavanje javnog reda i mira, 3 saobraćajne nezgode od kojih su dvije sa povrijeđenim licima i jedna sa materijalnom štetom, dok su dva lica lišena slobode zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Policijskoj stanici Zvornik je 17.01.2022. godine oko 03,20 časova prijavljeno da se dogodila saobraćajna nezgoda u mjestu Čelopek, Grad Zvornik u kojoj je povrijeđeno više lica. U saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dva putnička motorna vozila. Putničkim motornim vozilom marke “VW Golf” je upravljalo lice inicijala D.L. iz Zvornika, dok je putničkim vozilom marke “Renault” upravljalo lice inicijala M.D. iz Zvornika. Tom prilikom su četiri lica povrijeđena, i to oba vozača, i suvozač i putnik i putničkog motornog vozila marke „Renault”. Lica su upućena na liječenje u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja u Zvorniku. Policijski službenici PS Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode, kao i preduzeli sve druge mjere i radnje u skladu sa zakonom.

Policijskoj stanici Bratunac je 17.01.2022. godine oko 17,35 časova prijavljeno da se dogodila saobraćajna nezgoda na regionalnom putu Konjević Polje – Skelani, u ulici Nemanjina, opština Bratunac u kojoj je jedno lice povrijeđeno. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac, koji su izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo marke “Fiat Bravo” kojim je upravljalo lice inicijala Ž.S. iz Bratunca i pješak inicijala C.M. iz Bratunca.

Povrijeđeni pješak je prevežen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje su mu konstatovane lake tjelesen povrede. Policijski službenici PS Bratunac preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležosti, a nakon čega će protiv navedenih učesnika podnijeti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Sudu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se