-1.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Priznanja u „Alumini“: Nagrađena 23 radnika za istaknuti doprinos na radnom mjestu (video)

Menadžment kompanije „Alumina“ nagradio je jedan broj radnika za istaknuti doprinos i angažovanje na radnom mjestu u 2021. godini. Posebna priznanja dodijeljena su za 23 radnika iz svih organizacionih dijelova procesa rada najvećeg zvorničkog kolektiva.

Predsjednik Upravnog odbora „Alumine“ Mile Matić  istakao da kompanija svake godine bira najbolje pojedince u svojim sektorima, naglašavajući da je ljudski resurs veoma važan za rad ovog kolektiva.

Da bi  fabrika dobro funkcionisala ljudski doprinos je jedan od najvažnijih. Svojim znanjem i umijećem pokazali ste da radite u korist fabrike, ali i šire, na dobrobit regije i  Republike Srpske – istakao je Matić, dodajući da će novčani dio nagrade biti isplaćen uz decembarsku platu.

On je rekao da je „Alumina“ prošla kroz jednu tešku poslovnu godinu, ali se još jednom potvrdilo da zajedno sa svojim zaposlenima može uspješno nositi sa svim problemima i izazovima, koji su bili pred kompanijom tokom 2021. godine.

Iz Sektora za proizvodnju glinice nagrađeni su Nenad Perić, pomoćnik rukovodioca za operativne poslove na pogonu Mljevenje i Uparavanje, Rade Kulić, rukovaoc aparata na pogonu Raščinjavanje, Bojan Tejić, prvi rukovaoc na pogonu Prerada rastvora, Vladan Vojinović, pomoćnik rukovodioca za sušenje i mljevenje hidrata na pogonu Kalcinisanje i sušenje hidrata i Milan Tomić, majstor za održavanje i rukovanje opremom u Organizacionoj jedinici Tehnološko čišćenje. 

Iz sektora „Alusil“ priznanje je dobio Dragan Lazarević, rukovaoc aparata na pogonu za proizvodnju silika gela i specijalnih zeolita.  Zoran Radić, mašinista parnih turbina na objektu Energana i Sreten Matić, rukovodilac smjene na Vodosnabdijevanju i kompresorskoj stanici, nagrađeni su radnici iz sektora Energetika.

Priznanja iz Sektora mašinskog održavanja  dobili su Goran Blagojević, glavni majstor za remont reduktora u Radioničkom mašinskom održavanju, Slavko Marković, glavni majstor prve kategorije u remontnoj grupi Pogonskog mašinskog održavanja,  Savo Perić, bravar prve kategorije u Pogonskom mašinskom održavanju i Željko Ostojić, vozač viljuškarista prve kategorije u Transportu.I

z sektora Automatika priznanje je dobio Darko Ristić, automatičar prve kategorije, a Mitar Trivković, poslovođa u pogonskom elektro održavanju Proizvodnja glinice iz sektora Elektroodržavanje.

Vodeći inženjer za alumosilikatne proizvode Sava Matić nagrađeni  je radnik iz sektora Razvoj.

Iz sektora Kontrola kvaliteta priznanja su dobili Zorica Radovanović, vodeći analitičar u Procesnoj laboratoriji i Grozda Aleksić, vodeći kontrolor u službi Ulazno-izlazna kontrola.

Nagrađeni radnik u Komercijalnom sektoru je Božo Ivanović, iz službe Skladišta, a iz sektora Logistika VKV bravar Mladeko Savić.

Posebno priznanje u sektoru Investicije dobila je Ljepojka Simić, administrator za standardizaciju u Tehničkom birou.

Iz sektora za ekonomiku i finansije nagrađena je Dragica Latas, finansijski knjigovođa, a iz Sektora Integrisana zaštita Igor Birčaković, starješina vatrogasne spasilačke jedinice.

Dobitnik posebnog prizanja u Sektoru opštih poslova je Angelina Nikolić, kuvar u organizacionoj jedinici Restoran.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se