20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Tri lica lišena slobode zbog dva krivična djela

Policijski službenici Policijske stanice Milići su dana 26.12.2021. godine oko 00,15 časova lišili slobode lica U.K., U.K. i LJ.B., svi iz Milića zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela – „Napad na službeno lice prilikom vršenja službene radnje“ i „Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija“.

Naime, policijski službenici PS Milići su 26.12.2021. godine oko 00,15 časova izvršili zaustavljanje i kontrolu putničkog motornog vozila marke „Polo“, kojom prilikom je kod vozača inicijala U.K. utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u iznosu od 2,42 g/kg. Prilikom lišavanja slobode navedenog lica, policijski službenici su naišli na otpor, kako vozača, tako i suvozača U.K. i putnika LJ.B., kojom prilikom je policijski službenik PS Milići zadobio tjelesne povrede.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica, koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a nakon toga da nadležnom tužilaštvu dostave Ivještaje o počinjenim krivičnim djelima „Napad na službeno lice prilikom vršenja službene radnje“ i „Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se