-0.6 C
Zvornik
07. фебруара 2023.

Gašenja požara u jutarnjem programu je najsmješniji prizor danas

Ne dao bog da vam se desi da gasite požar. Vjerovatno većina ne bi znala ni da korsiti aparat za gašenje na pravi način. Zato su jako bitne vježbe, pogotovo u radnom okruženju za slučaj da se ova nedaća desi. Međutim, kad ovakve vježbe krenu naopako, možemo samo da se smijemo.

Na jutarnjem programu Prve televizije želeli su da ispitaju određenio aparat za gašenje požara, a bilo im je zanimljivo da vide da li i ženska osoba prosečne građe može da savlada ovu ponekad grubu tehnologiju.

Djevojka od svojih 170cm i oko 60 kila, naravno uspješno je aktivirala aparat, međutim sve što se posle desilo je za umiranje od smjeha.

Naime aparat je je sa bezbjedne razdaljine bacao mlaz ka požaru, možda i previše bezbjedne pa je napravio ogromnu maglu u kojoj se ništa pod milim bogom nije vidjelo, da bi, kad se magla razišla, vidjeli da je požar ostao apsolutno netaknut, dok su se svi pravili da je sve ok i da se ništa čudno ne dešava.

Iako sve djeluje kao da je skeč iz Top liste Nadrealista, ne ovo je regularni program na srpskoj televiziji.

Na kraju ove pokazne vježbe koja bi trebala da nam ulije sigurnost, dobili smo najgoru moguću reklamu za protivpožarni aparat ikada. Ljudi se na društvenim mrežama smiju i šalju jedni drugima ovaj snimak, sa nadom da nikad neće morati da budu u ovoj situaciji, jer kako će se spasiti od požara ne znamo. Ovim aparatom neće sigurno.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
982PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se