15.4 C
Zvornik
20. април 2024.

NBZ večeras organizuje nekoliko povezanih događaja

Narodna Biblioteka Zvornik u poslednjih nekoliko sedmica, za ljubitelje pisane riječi sprovodilaje program  pod nazivom „ Sedmica nacionalnih književnosti“. U okviru programa organizovane su izložbe knjiga, online kvizovi i prezentacije posvijećene engleskoj, američkoj i jugoslovenskoj književnosti.

Večeras sa početkom u 18 časova zaposleni u Narodnoj biblioteci i Muzejskoj zbirci organizuju nekoliko događaja. Tradicionalno će za svoje vijerne čitaoce upriličiti  izložbu novih naslova , koji će se na policama naći u 2022 godini. Oni čitaoci koji su im ostali vjerni i koji su pozajmljivali knjige i najviše čitali biće i nagrađeni prigodnim nagrada, što je još jedna lijepa tradicija ove ustanove.

Biblioteka 2

Za večeras je planirano da prisutnim građanima bude održana i kratka retrospektiva onoga što su zaposli uradili u toku ove godine, kao i predavanje “Uticaj Dostojevskog na srpsku kulturu“, povodom 200 godina od rođenja  ovog značajanoj autora ruske književnosti u okviru sedmice ruske književnosti.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se