15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Dva Trebinjca osumnjičena da su oteli Gačanina, policija ih uhapsila nakon pola sata

TREBINjE – Dvojica Trebinjaca uhapšeni su sinoć zbog sumnje da su u Gacku oteli B. B. iz njegovog stana, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Policijskoj stanici Gacko, sinoć je prijavljeno, od strane S.M, da su u jednu kuću u Gacku provalile nepoznate osobe oko 22.30 časova.

– U toj kući je trenutno boravio B.B. a njega su te osobe prinudile da krene sa njima, a S.M. da krene sa svojim vozilo iza njih, i da ne pokušava ništa – rečeno je u policiji.

Odmah po zaprimanju prijave policijski službenici Policijske stanice Gacko preduzeli su sve mjere i radnje u cilju pronalaska istih. U 23 časa, u mjestu Avtovac, opština Gacko zaustavili su vozilo „turan“ u kojem su pronašli Đ.Š. , N.B. i otetog B.B. , te su osumnjičeni uhapšeni.

– Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta od strane policijskih službenika Policijske uprave Trebinje, Đ.Š. i N.B. će uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima otmica i narušavanje nepovredivosti stana biti predati u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju – dodali su u policiji.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se