23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Djeci sa smetnjama u razvoju podijeljeni novogodišnji paketićI

U zvorničkom Domu omladine sinoć su Djed Mraz i proslavljeni košarkaš Igor Rakočević uručili novogodišnje paketiće i torbe djeci iz Udruženja roditelja i osoba sa poteškoćama u razvoju „Dječija nada“ iz Zvornika.

Psiholog u ovom udruženju Marijana Ćirković rekla je novinarima da su uručeni paketići i torbe za tridesetoro djece sa poteškoćama u razvoju koja su učestvovala u raznim aktivnostima koja doprinose njihovom cjelokupnom razvoju socijalizacije.

„Težićemo i ubuduće da organizujemo što više raznih aktivnosti i radionica koja će omogućiti uspješnu integraciju djece sa smetnjama u razvoju u društvenu zajednicu“, rekla je Ćirkovićeva.

Srn2021 12 26 2117603 1

Ona je izrazila posebni zahvalnost Gradskoj upravi Zvornik i Udruženju građana „Zvornik u pokretu“ koji su omogućili da se, zajedno sa Udruženjem roditelja i osoba sa poteškoćama u razvoju „Dječija nada“, ulješaju novogodišnji i božićni praznici ovoj djeci i njihovim roditljima.

Predsjednik Udruženja građana „Zvornik u pokretu“ Nedeljko Sekulić rekao je da je ovo udruženje putem Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, Gradske uprave i vlastitim aktivnostima obezbjedilo paketiće za djecu sa poteškoćama u razvoju.

Sekulić je izrazio nadu da su ovi paketići obradovali djecu, posebno što su im paketiće i torbe uručili košarkaš Rakočević i Djed Mraz koji je djeci rekao da „dolazi sa dalekog Sjevera, gdje živi“.

„Nama u Udruženju je izuzetno drago ako smo uspjeli da obradujemo djecu i njihove roditelje i nastavićemo i dalje sa ovim aktivnostima kako bi djeca što srećnija dočekala, ne samo novogodišnje i božićne, nego i druge praznike koji se proslavljaju u Republici Srpskoj“, rekao je Sekulić.

Nakon podjele poklona, za djecu i roditelje je organizovano je druženje uz slatkiše i osvježavajuća pića.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se