10.9 C
Zvornik
18. април 2024.

Akcija „Storidž“: Jedan od bjegunaca za kojim se tragalo predao se policiji

BANjALUKA – Predrag Stanišljević, koji je obuhvaćen akcijom „Storidž 2“ zbog sumnje da se bavio švercom narkoticima, predao se policiji, saznaje „Glas Srpske“.

On je jedna od šest osoba za kojima policija traga. Osim Stanišljevića koji se predao, akcijom su još i obuhvaćeni, kako saznajemo, Milivoje Lovrenović za kojim je raspisana potjernica za ubistvo Slaviše Stojanovića, kao i Predrag Petković, Jovica Grujić, Dario Jekić i Vladica Pavlović.

Tokom ove akcije uhapšeno je 19 osumnjičenih koji su jutros predati Tužilaštvu BiH, a u akciji je otkrivena ilegalna laboratorija za uzgoj marihuane, te je zaplijenjen veći broj automobila, oko 100.000 KM, četiri puške, dva pištolja i oružje.

U ovoj akciji uhapšeni su, i Tužilaštvu predati suspendovani policajac iz Gradiške Dragan Gavrilović, te Aleksandar Vitez, Filip Munjeran, Goran Gvozden, Dražen Karan, Dragoslav Radaković, Darko Vujić, Kostadin Balaban, Veljko Ugrenović, Savo Dragišić, Nikola Ilišević, Mladen Grbić, Saša Vidović i Goran Vidović svi iz Gradiške, kao i otac i sin Radoslav i Saša Narančić iz Srpca, zatim Nebojša Tojagić iz Banjaluke te Radivoje Lekić iz Laktaša i Dario Taškov iz Novog Grada.

Tokom akcije „Storidž 2“ pretreseno je više od 50 lokacija na području Banjaluke, Gradiške, Bijeljine, Doboja i Novog Grada.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se