12 C
Zvornik
19. април 2024.

Večeras premijera filma Južni vetar: Ubrzanje i u Zvorniku

BANJALUKA – Prikazivanje nastavka najgledanijeg regionalnog bioskopskog hita „Južni vetar: Ubrzanje“ u Zvorniku počinje večeras od 18.20 u Bioskopu Doma omladine Zvornik.

Film je sinoć već imao premijeru u BiH, i prije par dana i u Hrvatskoj.

Petar Maraš u novom filmu koristi sve prednosti novostečenog statusa nedodirljivog vođe srpskog podzemlja, pod zaštitom same države. U želji da proširi i ozakoni posao, nezakonito stečeni novac Maraš ulaže u legalne poslove. Tražeći povoljnu priliku, sa svojim vjernim Baćom odlazi u istočnu Srbiju. Tamo saznaje vijesti zbog kojih će biti prisiljen promijeniti planove i vratiti se na ulicu. Život na kocki, igranje po pravilima međunarodnih narko-kartela i brojne spektakularne akcijske scene – to su samo neki detalji onoga što nas čeka u „Ubrzanju“.

Reditelj Miloš Avramović i njegova ekipa zasigurno neće razočarati publiku, pokazali su to već na rasprodanoj projekciji filma ovo ljeto u pulskoj Areni.

Miloš Biković i Miodrag Radonjić ponovo su u ulogama Maraša i Baće, a podršku im daje Car, kojeg glumi legendarni Miki Manojlović. Luka Grbić je u ulozi mlađeg Maraša, dok je vodeća ženska junakinja Jovana Stojiljković. Kako je film dijelom sniman i u Hrvatskoj, između ostalih ćemo u ovom dijelu gledati i Gorana Navojca, te Aleksandra Berčeka, Mariana Valeva i Zacharyja Baharova.

Iz Bioskopa Doma omladine Zvornik pozivaju sve gledaoce da nabave svoje karte na vrijeme jer se traži karta više. A u narednim sedmicama kažu da će na repertoaru imati još dobrih naslova.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdomzvornik%2Fposts%2F1301261136968903&width=610&show_text=true&appId=69463516835&height=726" width="610" height="726" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se