-1.6 C
Zvornik
20. април 2024.

U protekla 24 časa evidentirana jedna saobraćajna nezgoda i jedan požar

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirane su jedna saobraćajna nezgoda, sa posledicama po lica i jedan požar.

Na magistralnom putu Vlasenica – Zvornik, u mjestu Dubnički Most, opština Milići, 12.10.2021. godine oko 01,15 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo jedno vozilo, i to putničko motorno vozilo marke „Golf” kojim je upravljalo lice R.S. iz Milića. Putnik u navedenom vozilu, lice D.S. je zadobilo lake tjelesne povrede, koje su istom konstatovane od strane dežurnog doktora u Domu zdravlja u Milićima. Policijski službenici Policijske stanice Milići su nakon zaprimanja prijave, izvršili uviđaj na licu mjesta i alkotestiranje vozača R.S. gdje je utvrđeno da isto u organizmu ima 0,81 gr/kg alkohola, a nakon toga preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju podnošenja Zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka.

Policijskoj stanici Srebrenica je 12.10.2021. godine oko 18,00 časova prijavljeno da je u mjestu Sjedače, opština Srebrenica, u porodičnoj kući lica F.S., izbio požari da je isti lokalizovan, gdje tom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. O svemu navedenom, policijski službenici PS Srebrenica su obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, Područna kancelarija Srebrenica, koji je naložio da se obavijesti protivpožarni inspektor, koji će izvršiti uviđaj, a nakon toga dostavi Izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se