13.1 C
Zvornik
25. април 2024.

Prilikom redovne kontrole u Bratuncu pronađena opojna droga

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su lišili slobode lice Đ.M. iz Šabca, Republika Srbija zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Neovlaštena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Naime, policijski službenici Policijske uprave Zvornik su prilikom redovne kontrole kod lica Đ.M. pronašli praškastu materiju koja asocira na opojnu drogu „Speed“. Nakon što su utvrdili da se radi o višestrukom povratniku u činjenju krivičnih djela, policijski službenici PU Zvornik su na osnovu Naredbe Osnovnog suda Srebrenica, izvršili pretres na području opštine Bratunac i to prostorija koje koristi lice Đ.M. gdje je tom prilikom pronađena praškasta materija bijele boje koja asocira na opojnu drogu „Speed”, kao i vatreno oružje – pištolj, nepoznate marke i serijskog broja, dva telefona sa „sim“ karticama, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

O svemu navedenom obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio da se protiv ovog lica preduzmu sve mjere i radnje u skladu sa zakonom.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se