Crna hronikaVIJESTIZvornik

Podnešen izvještaj za lažno prijavljivanje krivičnog djela

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk su 12.10.2021. godine podnijeli Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica S.T. iz mjesta Donja Pilica, Grad Zvornik, zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Lažno prijavljivanje krivičnog djela“.

Naime, Policijskoj stanici Kozluk je 08.10.2021. godine prijavljeno nn lice ili više njih da su istog dana u jutarnjim časovima otuđili putničko motorno vozilo marke „Mercedes“ u mjestu Donja Pilica, Grad Zvornik.

Navedeno vozilo zapaženo je od strane policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina prilikom krijumčarenja migranata, kojom prilikom je nn lice tokom bijega navedenim vozilom izazvalo saobraćajnu nezgodu, te se potom udaljilo sa lica mjesta.

Daljim operativnim radom, policijski službennici PU Bijeljina su došli do saznanja da je lice S.T. učestvovalo u krijumčarenju migranata kojom prilikom se oglušilo o zakonito izdato naređenje policijskih službenika PU Bijeljina, izazvalo saobraćajnu nezgodu i potom se udaljilo u nepoznatom pravcu, nakon čega je u cilju prikrivanja istine, narednog dana u PS Kozluk lažno prijavilo otuđenje motornog vozila.

Tagovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close
Close