-1.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Identifikovano lice iz Zvornika koje je izvršilo krivično djelo prevaru

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk su dana 03.10.2021. godine pronašli i  kriminalistički obradili lice V.T. iz mjesta Branjevo, Grad Zvornik koje se sumnjiči da je od lica D.I. iz Starih Banovaca, Republika Srbija i J.B. iz Gruzije uzelo novac u iznosu oko 1,500 eura i njihova lična dokumenta kako bi im obezbijedilo ilegalan prelazak u Republiku Srbiju, a nakon toga se više nije pojavilo, te na taj način izvršilo krivično djelo „Prevara“.

 Policijskoj stanici Kozluk je navedenog dana oko 11.50 časova prijavljeno da se na obali rijeke Drine, u mjestu Donji Šepak, Grad Zvornik, nalaze dva nepoznata lica. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Kozluk, koji su pronašli dva nepoznata lica, nakon čegu su obavili informativni razgovor sa istima, uslijed kojeg su utvrdili okolnosti pod kojima su ista ostala bez dokumenata.

O navedenom događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio da se izvrše sve potrebne mjere i radnje na kompletiranju i dokumentovanju predmeta, te nakon toga da se podnese izvještaj za gore navedeno krivično djelo.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se