12 C
Zvornik
23. април 2024.

Užas u Zagrebu: Otac ugušio troje djece, pa pokušao samoubistvo

Troje djece, blizance dječaka i djevojčicu od sedam godina i sina od četiri godine noćas poslije ponoći ugušio je njihov otac u potkrovlju na zagrebačkim Mlinovima, a potom je pucao u sebe.

On je preživeo i odvezen je u bolnicu, a tijela troje beživotne djece šokirao je i sve koji su službeno došli na mjesto nesreće, prenosi Jutarnji list.

Ko je dojavio policiji da se nešto dogodilo u stanu urbane vile nije poznato ali policija i Hitna pomoć brzo su došli na mjesto događaja. U spavaćoj sobi zatekli su na krevetu mrtvo tijelo četvorogodišnjaka, a blizance u dnevnom boravku.

Policija je do ranih jutarnjih sati vršila uviđaj, a jutros su tijela troje djece prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kirminalistiku gdje će obdukcija utvrditi uzrok smrti.

Kako piše Jutarnji, čovjek je bio razveden i trebalo je da djeca provedu vikend s njim.

On je inače iskusni financijski konsultant i ima titulu magistra poslovne administracije (MBA), radio je u nekim vodećim austrijskim lizing kućama.

Austrijski je državljanin sa stalnom hrvatskom adresom, a prema dostupnim podacima, rođen je 1965. godine.

Da bi nešto strašno mogao da napravi najavio je u statusu na Fejsbuku objavljenom oko ponoći u kojem je napisao među ostalim „Zbogom svima…“.

Otac djece je, inače, iz Beča i ima vlastitu konsultantsku firmu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se