9.3 C
Zvornik
19. април 2024.

U protekla 24 sata evidentirana dva krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda sa posledicama po lica.

Na regionalnom putu Zvornik – Bijeljina, u Gradu Zvorniku, 17.09.2021. godine oko 11,20 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri vozila, i to putničko motorno vozilo marke „Mercedes” kojim je upravljalo lice G.P. iz mjesta Karakaj, Grad Zvornik, putničko motorno vozilo marke „Mercedes” kojim je upravljalo lice M.T. iz Sarajeva i putničko motorno vozilo marke ”Peugeot” kojim je upravljalo lice N.B. iz Kozluka, gdje su tom prilikom lica G.P., M.T. i O.E. zadobila tjelesne povrede, a na navedenim motornim vozilima je nastupila materijalna šteta, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Za vrijeme vršenja uviđaja, u vremenu od 11,20 do 12,10 časova trajala je obustava saobraćaja za teretna vozila, dok su se putnička motorna vozila kretala alternativnim pravcima.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se