LIFESTYLEZabava

U ovih horoskopskim znacima rađaju se manipulatori svjetske klase!

Saznajte koji horoskopski znaci su najveći manipulatori i na koji način manipulišu drugima!

Svako od nas postaje manje ili više manipulator kako bismo dobili ono što želimo. Ponekad su to sasvim bezazlene stvari, nekad to možda uradite i nesvjesno, ali ima i onih koji vrlo svjesno i vješto upravljaju drugima.

Prema astrologiji, najveći manipulatori rađaju se u sljedećim horoskopskim znacima. 

Blizanci

Ovo je ubjedljivo najmanipulativniji znak Zodijaka, a drugima manipulišu tako što malo prilagode istinu onako kako njima odgovara – drugim riječima, lažu.

Oni umiju da racionalizuju laganje, da kažu da je to za neki viši cilj i da nemaju drugu opciju, ali zapravo laži koriste kako bi izmanipulisali druge.

Oni će vam možda reći da će uraditi nešto a da nemaju čak ni namjeru da to urade, ili će neku situaciju prikazati mnogo strašnijom nego što jeste…

Škorpija

Škorpije su takođe opasni manipulatori, a najviše vole da upravljaju drugima tako što ih ubijede da će „loše proći“ ako se okrenu protiv Škorpije i traže odanost bez obzira na sve.

Takođe, svojim ponašanjem vam stavljaju do znanja da će vas izbaciti iz svog života, ako se ne slažete sa njima, što je prilično slično emocionalnom zlostavljanju. A ako do toga dođe, sve tajne koje ste rekli Škorpiji više se neće smatrati povjerljivim…

Jarac

Najgora stvar koju Jarac radi da bi manipulisao ljudima je da vas natjera da se osjećate glupim.

Svoje znanje koriste da navedu druge da urade baš ono što oni hoće, a time što vas natjeraju da mislite da ste glupi i da vam treba pomoć, navedu vas i da slijedite njih i njihov plan.

Kada neko za sebe misli da je pametan i ima sampouzdanja, lakše će se suprotstaviti Jarcu, ali će ljudi rođeni u ovom znaku zato oslabiti vaše samopouzdanje da biste bili lakši za manipulaciju.

Lav

Lavovi su takođe majstori manipulacije, a omiljeni trik im je da se prave naivni.

Oni imaju dosta samopouzdanja, a ego ih ponekad natjera da urade nešto zbog čega će drugi snositi posljedice. Ali pošto su dobri manipulatori, ako osobe u znaku Lava urade nešto što je dobro za njih, a loše po druge, ubijediće vas da je to dobro za obe strane.

Ribe

Najgora stvar koju Ribe rade kako bi manipulisale drugima je da ne preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Nije njihova krivica što se nešto desilo ili što je neko uznemiren… Ribe su samo radile svoj posao i bile u svom svijetu…

Ponekad se stiče utisak da osobe rođene u ovom znaku ne smatraju sebe odgovornim za bilo šta jer su tako kreativne i posebne – i zbog toga ponekad drugi nadrljaju.

Tagovi
Back to top button
Close
Close