SPORTVIJESTI

Stanojević u razgovoru sa navijačima: Možemo do titule

Možemo da uzmemo titulu, to mi je najveći izazov. Možemo da osvojimo i Evropu, ali ovo mi je jedina želja, najveća želja, rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević.

Stanojević je danas na stadionu u Humskoj razgovarao sa navijačima crno-bijelih o brojnim temama, ukjljučujući i odlazak Sejdube Sume.

„Nikad nisam imao problem sa Sumom, nikada neću reći lošu riječ za igrača Partizana. Stranci su bili tu i prije 10 godina, biće i za 10, ali suština je da uvijek ima nezadovoljnih, pa i sad imamo šest-sedam nezadovoljnih domaćih igrača“, rekao je Stanojević.

Trener crno-bijelih otkrio je da je prošle sezone poslije poraza u finalu Kupa od Zvezde podnio ostavku, ali da su ga ljudi iz kluba vratili.

Takođe, priznao je i da nije siguran da li će i naredne sezone voditi Partizan.

„Svako bi želio da doživi sudbinu Ljubiše Tumbakovića, čovjeka koji nas je naučio šta znači Partizan. Bio sam osam godina u inostranstvu, od toga pet u Kini. Ne moram da idem opet u inostranstvo, najsrećniji bih bio da ostanem pet ili 10 godina, ali to je mnogo teško“, poručio je Stanojević.

Izvor
atv
Tagovi
Back to top button
Close
Close