SPORT

Fudbaler ostavio ženu, sada čeka dijete s njenom bratanicom

Poznati brazilski fudbaler Hulk (34) pohvalio se na društvenim mrežama da će postati otac.

Njegova supruga Kamila Anhelo (32) je u drugom stanju, pa će bivši reprezentativac Brazila po četvrti put postati otac.

„Sa srcem punim zahvalnosti Bogu, mogu da podijelim sa vama da sam po četvrti put blagosloven djetetom. Moje srce je preplavljeno ogromnom srećom i mogu samo da se zahvalim Bogu. Već se radujemo što ćemo dobiti dijete i volimo ga bezuslovno. Dođi nam puna zdravlja, bebo“, napisao je Hulk na Instagramu.

Kamila će prvi put postati majka, a Hulk već ima troje djece sa bivšom suprugom Iran Anelo, koja je rođena tetka novoj izabranici slavnog fudbalera.

Hulk se prije dvije godine razveo od Iran poslije 12 godina zajedničkog života i samo tri mjeseca kasnije stao je na ludi kamen sa njenom bratanicom Kamilom, prenosi „Kurir.rs„.

Iran je obožavala Kamilu, bila je jako vezana za nju. Plaćala joj je školovanje, otvorila radnju i voljela je kao rođeno dijete, a atraktivna plavuša je svojoj tetki zabila nož u leđa.

Kada je saznala da njen suprug ima ljubavnu aferu sa Kamilom, Iran je poludjela. Javno je govorila da su izdajnici i da joj je bratanica zadala bolan udarac.

„Sve sam dala toj djevojci otkako je došla na svijet. Žrtvovala sam svoje snove toliko puta da bi njeni bili ostvareni. Ovdje ne govorim samo o materijalnim dobrima, jer ih je lako dati kad imate novac, već o ljubavi, naklonosti, pažnji, poštovanju… O svemu“ rekla je prije godinu dana Iran.

Nakon brojnih optužbi i Hulk je rešio javno da progovori, pa je prije godinu dana iznio svoj dio priče.

„Nikada nisam imao vezu sa Kamilom dok sam bio oženjen. Ja sam muškarac. I nisam bio u srećnom braku. Iznevjerila me je. Živjela je samačkim životom. Samo je željela da ima status ‘Hulkova žena’. Kada sam upoznao Iran imao sam 21 godinu, a danas imam 34“.

Hulk je tvrdio da ga je Kamila nakon razvoda od supruge posjetila u Kini i da su spontano uplovili u vezu.

„Kamila je došla u Kinu. Ne mislim da sam loša osoba. Kamila je mlada i izuzetno lijepa. Na kraju smo se emotivno spojili. Bili smo oboje slobodni. Vratili smo se iz Kine i rekli porodici da smo zajedno. Sve smo objavili i javno, preko medija. Savjest mi je mirna. Ako želite da me i dalje kritikujete i ponašate se prema meni kao prema čudovištu, izbor je vaš. Ali istina je na vrhu“, poručio je Hulk.

On je tada otkrio da je riješio da oženi Iran samo zato što je ostala trudna.

„Moj brak nije nastao iz ljubavi, iz strasti. Desio se jer je Iran zatrudnila slučajno. I ja sam tu odgovornost preuzeo. Prije toga smo izlazili mjesec dana. Od prvog trenutka sam podržavao i nju i cijelu njenu porodicu. To zna cijela država. Naša djeca Ian, Tijago i Alis uz Božji blagoslov“.

Tagovi
Back to top button
Close
Close