LIFESTYLEZanimljivosti

Džemper sa rupama od moljca prodaju za 1.500 evra

Balensijaga je predstavila novu liniju džempera i objavila da je “siromašan” izgled sada trendi. Džemperi koji izgledaju kao da su stari decenijama, papreno su skupi.

Činjenicu da kupovinom luksuznih brendova plaćate ime, a ne samo kvalitet,  još jednom je potvrdio Balensijaga. Svi “high end” brendovi se trude da budu inovativni i drugačiji. Neki vraćaju u modu stare komade koji su bili aktuelni pre više decenija, drugi idu na estetiku ružnog, a treći prosto vole da zapanje potrošače.

Balenciaga
Balenciaga Foto:Promo/Balenciaga

Pocjepane farmerke su već godinama tema zbog koje mnoge mame i bake i dalje ne mogu da shvate – kuda ide ovaj svijet. Šta bi sada rekle na bušne džempere, majice, kačkete ili dukserice, koji pritom, koštaju više od 1.000 evra.

Balenciaga
Balenciaga Foto:Promo/Balenciaga

Linija pocjepanih komada se zove “Destroyed”. Džemperi su 100 odsto vuneni i napravlljeni su u Italiji. Duksevi i majice su napravljeni 100 odsto od pamuka, što se takođe na prvi pogled ne bi zaključilo. Ove komade možete priuštiti sebi za 1.500 evra.

Balenciaga
Balenciaga Foto:Promo/Balenciaga

Na internetu je ova kolekcija izazvala lavine komentara. Neki su se našli uvređenim, drugima je ovaj trend smiješan, a neki su zaista oduševljeni.

Kako se vama čini ovaj novi modni trend?

Izvor
Zadovoljna
Tagovi
Back to top button
Close
Close