18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Danas promjenljivo oblačno, poslije podne promjenljivo sa kišom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti promjenljivo oblačno vrijeme sa sunačnim intervalima, a poslije podne i uveče postoji mogućnost za prolazno naoblačenje s kišom.

Poslije podne i uveče moguće je prolazno naoblačenje sa zapada koje će mjestimično usloviti koju kap kiše, a lokalno će u južnim predjelima biti uslova za pljuskove i grmljavinu, saopšteno je iz Republičog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren istočni i sjeveroistočni vjetar, na krajnjem jugu slab jugozapadni, uveče u slabljenju i promenljivog smjera.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 19 do 25, lokalno na sjeveru i jugu i do 28 stepeni Celzijusovih.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava pretežno vedro vrijeme, a po kotlinama u centralnim i istočnim krajevima ima magle.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica, Han Pijesak i Sokolac sedam, Gacko, Šipovo, Čemerno, Bugojno i Ribnik osam, Srebrenica i Rudo devet, Prijedor, Višegrad, Kalinovik, Bihać, Livno, Sanski Most i Široki Brijeg 10, Zvornik, Mrkonjić Grad, Foča, Grude, Tuzla, Zenica i Novi Grad 11, Banjaluka, Bijeljina, Doboj i Sarajevo 12, Bileća 13, Gradačac i Mrakovica 14, Trebinje 16, te Mostar i Neum 19 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se