1.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Zvornik: U saobraćajnoj nezgodi povrijeđeno jedno lice

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode od kojih je jedna sa posledicama po lica, a dvije sa materijalnom štetom.

Na magistralnom putu Zvornik – Milići, u mjestu Novo Selo, opština Zvornik, 29.08.2021. godine oko 12,30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo jedno putničko motorno vozilo marke „GRAND CHIROКI” kojim je upravljao M.O. iz Кanade, koji nije zadobio tjelesne povrede, a na navedenom motornom vozilu je nastupila materijalna šteta, a lice T.O. koje je suvozač navedenog vozila se naknadno javilo u Javnu zdravstvenu ustanovu Univerzitetski klinički centar Tuzla, gdje su mu konstatovane tjelesne povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Licu M.O. izdat je prekršajni nalog za počinjeni prekršaj iz člana 36. stav 1. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se