18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Vlasenica: Lažna dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi

Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica preduzimajući operativne i istražne mjere i radnje na identifikovanju izvršioca i rasvjetljavanju krivičnog djela „Lažno prijavljivanje krivičnog djela“ utvrdili da se radi o lažnoj dojavi postavljanja eksplozivne naprave.

Naime, Policijskoj stanici Vlasenica, 13.08.2021. godine oko 22,00 časova i 14.08.2021. godine prijavljeno je da je u istom ugostiteljskom objektu u Vlasenici, postavljena eksplozivna naprava, navodi se u saopštenju Policijske uprave Zvornik.

Na lice mjesta su izašli policijski službenici Policijske stanice Vlasenica koji su evakuisali prisutne, a zatim su zajedno sa inspektorom kriminalističke policije i kriminalističkim tehničarom, Policijske stanice Vlasenica, izvršili protivdiverzioni pregled prilikom čega nije pronađena eksplozivna naprava.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a po čijem nalogu se dalje preduzimaju mjere i radnje u cilju razjašnjavanja okolnosti i činjenica vezanih za navedeni događaj.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se