1.4 C
Zvornik
23. април 2024.

Program i satnice sedmog Nektar OK Festa

Ostalo je još svega nekoliko dana do sedmog po redu Nektar OK Festa na Tjentištu, koji se na ovoj dobro poznatoj lokaciji i jednoj od najljepših u regiji, održava od 13. do 15. avgusta.

Sve posjetioce očekuje mnoštvo sadržaja, koji pored bogatog muzičkog programa u okviru kojeg će nastupiti najpoznatija muzička imena iz regiona, obuhvataju i promocije knjiga, filmske projekcije, rafting avanturu rijekom Tarom, planinarske šetnje i posjetu nekim od najljepših vidikovaca u nacionalnom parku Sutjeska.

Prvi festivalski dan započinje na Sky Cola OK summer stage-u uz Dj-eve Sinisu Tamamovica i Alexader G, potom slijedi nastavak programa na Sensation OK stage-u u OK kampu uz Love Hunters i Mortal Kombat. Večernji sati na Jägermeister main stage rezervisani su za odličan program i atmosferu za koju će se pobrinuti Van Gogh, Goran Bare & Majke, Brkovi i Moreuz. Za one najizdržljivije slijedi program na OK After Party uz Sinisu Tamamovica i Alexader G.

Drugoga dana, program starta od 12:00 kraj bazena uz Mladena Tomica, Toni Juranovića i Neb Jacka. Od 14:00 u OK Book zoni održaće se promocija knjige Dušana Vesića „Bunt dece socijalizma“. OK kamp će i ove godine biti epicentar najbolje zabave i odličnog provoda, za koje će se u subotu na Sensation OK stage-u pobrinuti Marčelo i Napeti Quintet, te Atheist Rap. Ljubitelji sedme umjetnosti uživaće u filmskoj projekciji na OK Cinema stage-u gdje je na programu projekcija filma „Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“, režisera Mladena Matičevića. Groznica subotnje večeri čeka nas na Jägermeister main stage-u uz Bajagu i instruktore, TBF, Buč Kesidi i Who see. Po završetku programa selimo se u OK kamp na after party da uz Mladena Tomica i Toni Juranovića dočekamo još jednu zoru na Tjentištu.

Ukoliko se i pojavi umor poslednjeg festivalskog dana, tu smo da ga otjeramo odličnim programom koji je na rasporedu. Energiju ćemo tako redom povratiti na Sky Cola OK summer stage-u uz Marinu Karamarko, uz mali predah u OK Book zoni  gdje se družimo sa Markom Šelićem Marčelom. Od 16:00 smo na Sensation OK stage-u uz fenomenalni završetak dnevnog programa za koji su zaduženi Zoster i Ritam Nereda. Prostor ispred Hotela Mladost od 21:00 zauzima OK cinema stage, gdje će biti emitovan dokumentarni film „Tusta“, režisera Andreja Korovljeva. U samom finišu na Jägermeister main stage-u uživamo uz Hladno pivo; Darka Rundeka & ekipu; Kandu, Kodžu i Nebojšu, te SOPOT. Završnicu šestog po redu Nektar OK Festa provešćemo uz Marka Nastića i Petra Dundova na OK After Partiju.

Festivalski kamp se otvara dan ranije 12.08. od 12:00. Svi koji se u poslednji momenat odluče da nam se pridruže u OK avanturi 13/14/15 avgusta na Tjentištu svoj OK kamp paket /kamp + ulaznica/ za sva tri festivalska dana po cijeni od 40 KM mogu da kupe na licu mjesta, na recepciji festivalskog kampa. Naoružajte se dobrim raspoloženjem, pozitivnom energijom i ljubavlju, spakujte svoju kamp opremu i vidimo se na Tjentištu.

U sedmoj po redu OK avanturi, Nektar OK Fest prati, prijatelj festivala – kompanija m:tel.

Program i satnice Nektar OK Fest

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se